Golden Pyramid

Legendarisk spilleautomat med skjulte skatte

Gør dig klar til en legendarisk skattejagt! Tag på eventyrlig rejse ind i det gamle Egypten, et land der gemmer på årtusinders hemmeligheder og skjulte skatte. I Golden Pyramid spilleautomat spiller du om en Super jackpot samt en almindelig jackpot og får samtidig mulighed for at teste dine evner i et af de mange bonusspil. Åbner du for bonusspillet Den Glemte Pyramide, skal du for eksempel finde vej gennem labyrinten i skattekammeret, hvor du kan finde fortidens rigdomme hengemt blandt gamle egyptiske antikviteter. Besøg de legendariske, gamle bygningsværker, grav dig vej frem gennem mumier og søg efter Faraoens hemmelige skat.

Spilleautomat med Super jackpot hos SpilNu

Stående på 218.877 danske kr. hos SpilNu i skrivende stund venter en Super jackpot på en heldig spiller. Golden Pyramid spilleautomat er en af de mere skinnende og eventyrlige spilleautomater blandt det store udvalg af jackpot spil og danske spilleautomater hos SpilNu. Udbyderen er kendt for at levere originale og underholdende spilleautomater til det danske marked i en flot og charmerende grafik, og med masser af stemningsfulde miljøer og ekstra sjove bonusspil. Det er gennem de underholdende og nervepirrende bonusspil, at du får mulighed for at nå frem til en af de to ventende jackpot præmier. Tag på skattejagt og grav i pyramidens inderste kroge eller udforsk faraoens skat i et skak-inspireret spil, hvor du skal anvende 15 træk til at lægge symboler i rigtige kombinationer.

Bonusspil og symboler

Det egyptiske tema er fuldendt både i den dybe, farverige grafik og i symbolerne, der er inspireret af egyptisk mytologi. Får du tre ens skarabæ, som er en afbildning af den egyptiske solguds hellige dyr, åbnes for Gem Quest. Dette bonusspil varer henover 20 spins, og her skal du samle på skarabæer. Det lille mytiske dyr gemmer nemlig på en række forskelligt farvede diamanter, og det er farven på de indsamlede diamanter, som afgør din gevinst. Får du tre symboler med Den Glemte Pyramide, åbnes for bonusspillet af samme navn. Den Glemte Pyramide bonusspil er en af de mest spændende features i Golden Pyramid spilleautomat. Ved hjælp af dit skattekort skal du spore dig vej frem gennem pyramidens inderste gravkammer, hvor der gemmer sig mere end blot mumier og spindelvæv. Du får et antal skridt, der skal bruges på at indsamle så mange skatte og guldstykker som muligt.

Opbygning i Golden Pyramid spilleautomat

Det er features, grafik og bonusspil, der gør Golden Pyramid spilleautomat til et både spændende og overrasksende spil. Hovedspillet er ganske enkelt opbygget over tre hjul og tre gitre, der spærrer for indgangen til de gamle pyramider. Lander du den rigtige kombination af tre bonus symboler i hovedspillet, åbnes dørene, og du lukkes ind i pyramidens inderste forseglede kroge, hvor ingen uvedkommende får adgang.

Om SpilNu

SpilNu er en dansk udbydere, der udbydere danske spil til danske spillere. Her får du et indbydende og flot spillesite, som byder på en masse spændende, originale spil i høj kvalitet. Spilleautomater hos SpilNu har deres helt egen unikke grafik og masser af bonusspil, der byder på skattejagt, detektivgåder og en række andre opgaver, som skal løses. Udvalget af spil er lidt udover det sædvanlige hos SpilNu, og så er sitet et godt valg, hvis du helst vil spille på spilleautomater med jackpot. Her er nemlig nok at vælge imellem af både Super jackpot og almindelige typer jackpot. Prøv Golden Pyramid spilleautomat hos SpilNu.

1 Dec 2017